Lundia on nyt Iskussa

Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Lundian tuotteet on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen. Kevään 2016 aikana Iskun myymälöihin on avattu 12 Lundia-kotia ja 14 osastoa, joissa ovat kaikki Lundian tuoteperheet esillä.

Lundia Classic

Lundia Classic kirjahyllyt

Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle. Lundia Classicin voit muokata ja muuttaa miltei loputtomiin. Se kasvaa tai kutistuu tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Saat samoista osista esimerkiksi eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, työpisteen, vitriinin tai vaikka vaatekaapin.

Lue lisää Lundia Classic kirjahyllyistä »

Lundia System säilytyslaatikot

Lundia System -säilytyslaatikot sopivat täydellisesti paitsi toisiinsa, niin myös Lundia Classic-hyllyyn. Käsityönä valmistetut laatikot napsahtavat kauniiksi kuviollisiksi pinoiksi, mutta seisovat myös omillaan vaikkapa pikkupöytänä.

Lue lisää Lundia System säilytyslaatikoista »
Lundia System -säilytyslaatikot
Lundia Fuuga

Lundia Fuuga lipasto

Moderni ja monimuotoinen Lundia Fuuga on karismaattinen kaluste. Moduuleja yhdistelemällä saat yksilöllisen kokonaisuuden olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lapsille tai vaikka eteiseen.

Lue lisää Lundia Fuuga lipastosta »

Lundia Lofty sängyt

Matala sänky voi myös olla parvisänky, kerrossänky ja se voi kulkea lapsen kanssa hänen ensimmäiseen omaan kotiinkin. Lundia Loftyn on suunnitellut Tapio Anttila ja se tehdään Suomessa.

Lue lisää Lundia Lofty sängyistä »
Lundia Lofty sängyt
Lundia Valaisimet

Lundia Valaisimet

Lundian design valaisimet näyttävät hyviltä ja valaisevat kauniisti. Valaisimien veistoksellinen muoto saa valon hehkumaan upean kolmiuloitteisesti, ja niissä on huomioitu sekä suora että epäsuora valo. Jukka Korpiheten suunnittelemat, palkitut Lundia valaisimet valmistetaan käsin Suomessa.

Lue lisää Lundia valaisimista »

Esite

Valaisinesite

Hinnasto