ISKU TUO TANSKALAISEN KEBEN KALUSTEET SUOMEEN

Kansainvälisesti tunnetun tanskalaisen Keben lepotuolit ovat saapuneet Suomeen! Kebe on yli 40 vuotta valmistanut korkealaatuisia lepo- ja mekanismituoleja keskittämällä valmistuksen erityisesti kylmävalumuovien käyttöön. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisessa Keben lepotuolimallistossa yhdistyy skandinaavinen ulkonäkö, trendikkäät materiaalit ja värit.

CREATIVE CRAFTSMANSHIP
IS TIMELESS

Viimeistelty käsityö, luova uteliaisuus ja rohkeus muuttaa toimintatapoja ovat Keben menestyksen avaintekijöitä. Kylmävaahto antaa vapaat, luovat puitteet. Materiaalin ansiosta yksittäisten huonekalujen mallintaminen onnistuu joka suunnasta, minkä ansiosta Kebe voi valmistaa esteettisiä, miellyttäviä ja toimivia tuoleja ja sohvia, jotka ovat tyylikkäitä kaikista kulmista. Toiseksi koko designprosessi on Keben hallinnassa.


SHAPED FOR COMFORT
MADE FOR LIFE

Keben kalusteet on tehty käyttöä varten ja ne ovat luonnollinen osa käyttäjien arkea. Siksi valmistuksessa käytetään muotoonvalettua kylmävaahtoa, joka on erittäin tiheää ja kimmoisaa materiaalia. Tämä varmistaa, että huonekalut säilyttävät muotonsa ja mukavuutensa vuodesta toiseen. Siksi myönnämme sekä vaahtomuoviosille että rungolle 10 vuoden takuun.