SYKSYN 2018 UUTUUDET

Isku90-juhlavuonna mallistoon nostetaan 50-luvulta tuttu Domus-sohva. Sohva henkii trendikästä siroutta sekä tyylikästä vintage-henkeä. Tuotteen erikoisuutena on sen tyylikäs puinen jalka, joka uudessa versiossa valmistetaan suomalaisesta koivuvanerista. Tuoteperheeseen kuuluu myös nojatuoli.

Curve on ilmeeltään kevyt ja sen korkea maavara ja kaunis pyöreys sohvan selkä- ja käsinojissa tuovat erilaista ja rentoa ilmettä. Sohva on näyttävä ja myös helppo huoltaa, sillä siinä on irtopäälliset.

Pehmeiden muotojen Babe-sohva on saanut muotonsa sammaleen peittämiltä, luonnon muokkaamilta kivikoilta. Se ottaa sinut syleilyynsä kokonaisvaltaisesti ja mukavasti joustaen. Babe-sohvaa on saatavilla useilla kokoonpanoilla aina yhden palan nojatuolista pitkiinkin sohvakokonaisuuksiin; kulmasohvana, suorana sohvana, avopäätyisenä ja jopa divaanipäätyvaihtoehdolla. Rakenna sinulle sopiva Babe laajasta moduulimallistosta.

Ajattomat Norden-sohvat ja lepotuolit edustavat pohjoismaista Nordic design -tyyliä ja ergonomiaa. Valittavanasi on kahden- ja kolmen hengen sohvien lisäksi myös linjakas matala- tai korkeaselkäinen nojatuoli puisilla käsinojilla, ympäriverhoilluilla käsinojilla, puisin päällisin- tai ilman.

Free muokkautuu moneksi! Freen monipuolisen mitta- ja modulivalikoiman avulla voit rakentaa ympäriverhoilluista paloista tilan ja tarpeen mukaisen kauniin kokoonpanon, joka sopii isompiin ja pienempiin koteihin.

Sängyssä viskoelastinen materiaali, joka muokkautuu vartalon lämmöstä ja painosta antaen täydellisen tuen nukkujalle. Saatavana kahdella eri kovuudella.

Vartalon muotoja erityisen tarkasti myötäilevä ja selkää tukeva 5-vyöhykkeinen Soft Touch -pussijousitus käännettävällä DUO-patjalla. Unigold-malliston lippulaiva, jolla nukut varmasti levollisesti. Saatavana kahdella erilaisella jousijäykkyydellä.

Laadukas 5-vyöhykkeinen pussijousitus käännettävällä DUO-patjalla, jolla pystyt säätämään sängyn pintapehmeyttä ja saamaan täydellisen nukkumismukavuuden. Saatavana kolmella erilaisella jousijäykkyydellä.

Vartalon muotoja hyvin myötäilevä, ergonominen pussijousitus, jolla varmasti nukut levollisesti. Saatavana kolmella erilaisella jousijäykkyydellä.

Pohjanmaan Joy-muotokulmasohva

Huonekalutehdas Seppäsen Eko-pöytä

Morten Georgsenin suunnittelemaan Sandhamn-tuoteperheeseen kuuluu monipuolisesti erilaisia säilytyskalusteita, ruoka- ja sohvapöytiä sekä ruokapöydän tuolit.

Rowicon Sandhamn-tuoteperheeseen kuuluvat vitriini, lipasto, senkki ja tv-taso.

Koe ainutlaatuinen elämys arjen luxusta Carpe Diem Vindön moottorisängyn syleilyssä. Käsityönä valmistettu näyttävä huippu-uutuus Vindö leijuva sänky nyt vain Iskussa!

Uusi kotimainen sänkyperhe Välke, jossa jämäkkä pussijousisto kaiken kokoisille nukkujille.

Conform Air-nojatuoli

Eko - laatu, kotimaisuus, mittatilaus, vaihtoehdot ja huoliteltu viimeistely - nyt uusi puusepän valmistama uutuusperhe yksinmyynnissä Iskussa.

Lundian uusi vitriinikokoelma Moments kutsuu pysähtymään ja nauttimaan hetkestä, hyvästä kirjasta ja läheisimpien seurasta.

Pohjanmaan Old oak -pöytä sekä -penkki

Lue Iskun uusi kotikalustekuvasto