Unigold

Unigold-esite

Toinen meistä viettää yönsä lämpimällä kalliorannalla, toinen aarnimetsän pehmoisella sammalmättäällä.

Auringon tieltä kiirehtiviä poutapilviä, lämmintä kesäsadetta. Uuden lumen pehmeyttä, syysaamun raikkautta. Takkatulen hehkua. Juhannuksen ylitsevyöryvää valoa, adventin pimeyttä. Sylin lämpöä. Rakkautta.

Aikaa itselle, omille ajatuksille. Voimaa herätä uuteen päivään. Unen laatua pidetään terveyden kannalta keskeisenä. Moni meistä tietää, että kuusi tuntia hyvälaatuista yöunta on parempi kuin kahdeksan tai yhdeksän tuntia huonolaatuista. Sopiva määrä laadukasta unta korjaa päivän rasituksia ja antaa lisää vireyttä päivään.

Siksi on tärkeää panostaa sänkyyn, joka tarjoaa kauniita unia. Suomessa valmistettu Unigold. Vaihtoehto kertakäyttökulttuurille.

Kaunis uni on ILO. Se on ONNI. UNELMA.

Iskun suunnittelema ja Suomessa valmistettu Unigold- mallisto on syystäkin noussut suomalaisten kestosuosikiksi. Nyt mallisto on uusiutunut asiakkaiden toiveiden pohjalta.

Kolmella eri jousijäykkyydellä saatava ILO on täydellinen valinta mökille tai nuoreen kotiin. Laadukas 5-vyöhykkeinen ONNI on varustettu käännettävällä DUO-patjalla. Se tuo mahdollisuuden säädellä patjan pintapehmeyttä. Malliston lippulaiva on UNELMA, jonka UNIGOLD SOFT TOUCH -jousisto myötäilee millintarkasti nukkujan kehon muotoja.

ONNI ja UNELMA ovat saatavina myös suosittuina, langattomasti kaukosäädettävinä säätösänkyinä. Hintaan, jonka vuoksi et menetä uniasi. Suomalaista laatua. Vain Iskusta.