Isku

Isku sisustaa läpi koko elämän. Hyvin suunniteltu, muotoiltu ja valmistettu kaluste ja sisustuskokonaisuus kestää aikaa, käyttöä ja kulutusta. Se miellyttää silmää ja toimii vielä vuosien päästä. Se on eettistä ja ekologista suomalaista muotoilua.

Isku-laatu tarkoittaa viimeisteltyä tuotesuunnittelua, ammattimaista käsityötaitoa, tarkasti testattuja materiaaleja ja ympäristöystävällistä tuotantoa. Oma tehtaamme Lahdessa takaa minimaalisen ympäristön kuormituksen. Lyhyet kuljetusmatkat, oikein valitut raaka-aineet ja materiaalien kierrätys ovat tuotannossamme itsestäänselvyyksiä. Kaiki tämä tehdään ylpeästi jo yli 80 vuoden kokemuksella.

Muotoilijatiimimme huomioi erilaisten kotien tarpeet ja vaatimukset. Isku-laatu -periaatteen mukaisesti hyvä muotoilu on ekologisesti kestävää myös kotona. Tämä tarkoittaa sekä visuaalista että fyysistä kestävyyttä, sitä että kaluste näyttää hyvältä ja pysyy kunnossa pitkään. Tuotteen pitkä elinkaari vastakohtana kertakäyttökulttuurille pienentää meidän jokaisen hiilijalanjälkeä.

Kokeile, sovella, luota omaan makuusi ja pidä hauskaa sisustaessasi!