Lundia - suomalainen klassikko

Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Lundian tuotteet on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen. Iskun myymälöissä on esillä erä Lundian tuotteita sekä perinteikkäästä Lundia Classic -sarjasta, modernista Lundia Fuugasta että osa Lundian valaisimista ja sängyistä. Sokerina pohjalla, voit tutustua myös uuteen Lundia System -säilytyslaatikkosarjaan!

Lundia Classic

Massiivipuinen ja muunneltava Lundia Classic

Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu design-klassikko, joka todistetusti kestää isoisältä pojanpojalle. Lundia Classicin voit muokata ja muuttaa miltei loputtomiin. Se kasvaa tai kutistuu tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Saat samoista osista esimerkiksi eteispenkin, kirjahyllyn, tv-tason, työpisteen, vitriinin tai vaikka vaatekaapin.

Lue lisää Lundia Classic kirjahyllyistä »

Lundia System säilytyslaatikot

Lundia System -säilytyslaatikot sopivat täydellisesti paitsi toisiinsa, niin myös Lundia Classic-hyllyyn. Käsityönä valmistetut laatikot napsahtavat kauniiksi kuviollisiksi pinoiksi, mutta seisovat myös omillaan vaikkapa pikkupöytänä.

Lue lisää Lundia System säilytyslaatikoista »
Lundia System -säilytyslaatikot
Lundia Fuuga

Moderni ja modulaarinen Lundia Fuuga

Moderni ja monimuotoinen Lundia Fuuga on karismaattinen kaluste. Moduuleja yhdistelemällä saat yksilöllisen kokonaisuuden olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, lapsille tai vaikka eteiseen.

Lue lisää Lundia Fuuga lipastosta »

Lundia Lofty sängyt

Matala sänky voi myös olla parvisänky, kerrossänky ja se voi kulkea lapsen kanssa hänen ensimmäiseen omaan kotiinkin. Lundia Loftyn on suunnitellut Tapio Anttila ja se tehdään Suomessa.

Lue lisää Lundia Lofty sängyistä »
Lundia Lofty sängyt
Lundia Valaisimet

Lundia Valaisimet

Lundian design valaisimet näyttävät hyviltä ja valaisevat kauniisti. Valaisimien veistoksellinen muoto saa valon hehkumaan upean kolmiuloitteisesti, ja niissä on huomioitu sekä suora että epäsuora valo. Jukka Korpiheten suunnittelemat, palkitut Lundia valaisimet valmistetaan käsin Suomessa.

Lue lisää Lundia valaisimista »

Esite

Valaisinesite

Hinnasto