Senioreiden tarpeisiin sopivat kalusteet Iskusta

Ikääntyessä huonekalujen tarve ja käyttö muuttuu. Tärkeää on, että ikäihminen tuntee olonsa turvalliseksi ja kotoisaksi, niin kotona kuin muissakin hoiva-asumismuodoissa.

Omien voimien vähentyessä huonekalun käyttöominaisuudet, mitat ja materiaalit korostuvat. Iskun valikoiman huonekaluista löytyy lukuisia tuotteita, jotka ovat laadultaan ja käytöltään sopivia myös ikäihmisten tarpeisiin.

Olemme koonneet mallistostamme joukon tuotteita, jotka mielestämme soveltuvat erityisesti ikäihmisten kodinomaiseen asumiseen, ja täyttävät sille vaadittavat ominaisuudet.


Lojer-hoitosänky

ScanAfia XHS on ergonominen ja laadukas seniorisänky. Sänky on suunniteltu koteihin, joissa arvostetaan helppokäyttöisyyden ja laadun lisäksi sänkyjen muotoilua sekä ulkonäköä. Matala alakorkeus helpottaa käyttäjän omatoimisuutta. Käyttömukavuutta parantaa myös selkäosan liukumekanismi. ScanAfia XHS -seniorisängyn pohja on hygieenistä abs-muovia, jossa on hengitysaukot.


Casa-sohvat ja -lepotuoli

Casa-sohvatuoteperhe soveltuu kokonsa puolesta hyvin ikäihmisten tarpeisiin. Sirot mittasuhteet, kiinteät istuinpehmusteet ja ryhdikäs istuinasento ovat Casan vahvuuksia. Sohvasta saatavana useita eri kokoonpanoja ja käsinojavaihtoehtoja kankaisena tai nahkaisena verhoiltuna.


Ritz-lepotuoli ja -keinutuoli

Ritz-lepotuolin korkea ja ergonomisesti muotoilu selkänoja antaa luonnollisen istuma-asennon, ja tukevien käsinojien ansiosta tuolista ylösnousu helpottuu. Niskatyyny tukee ja rentouttaa niskaa. Ritz lepotuolista saatavana myös korotettu versio, jolloin takajalka on 2cm korkeampi, näin ollen istuma-asento muuttuu pystympään ja ylösnousu helpottuu. Ritzistä saatavana myös rahi, irralliset päälliset sekä oma keinutuoli. Kangas- ja nahkaverhoiltuna.


Kämp-sohva ja -lepotuoli

Kämp on Ritzin pikkusisar, jossa selkänoja on matalampi. Saatavana lepotuoli ja sohva.


Armi-aktiivituoli

Armi on ergonomia-tuoli, jonka ainoana mekanismina toimii istuja itse. Tuolin kallistuva istuin ja käsinojien mekaniikka helpottavat seisomaan nousemista. Säädettävät jalat, joten istuinkorkeuden voi valita istujan pituuden mukaan.Kiteen kalusteen Seniori-tuoteperhe

Seniori-sängyn istuinkorkeus on normaalia korkeampi, 49 cm. Sängyn saa myös madallettuna tai pyörillä. Lisävarusteina nousutuki ja turvalaita sekä moottoripohjat. Koot: 80x200, 90x200, 120x200 ja 160x200 cm. Sänkyyn saatavana myös hygieniapatjat. Seniori-tuoteperheeseen saatavana myös yöpöytä, kirjoituspöytä ja tuoli. Seniori-tuoli on hieman tavallista tuolia leveämpi ja korkeampi, sen istuinkorkeus on 49 cm.


Eimi-keinut

Eimi-keinujen perinteinen klassikkomalli on pysynyt samana jo lähes 40 vuoden ajan. Perinteisen keinun lisäksi mallistossa myös Einari-, Nap- ja Emilia-keinut. Tuotteet valmistetaan massiivikoivusta ja koivuvanerista.


Classic-sohvat ja -lepotuolit

Classic on Iskun valmistama sohvamallisto, jossa on otettu huomioon hyvä ja ryhdikäs istuinmukavuus sekä tyylikäs muotoilu. Kalusto on ilmavan ja kevyen näköinen, joten se soveltuu myös pieniin tiloihin.


Texas-mekanismituolit

Korkeaselkäinen Texas-sohva muuntuu moneksi erilaisten moduliosien ja verhoiluvaihtoehtojen ansiosta. Muhkea ja moderni mekanismituoli on helppo avata ja sulkea sivussa olevalla kahvalla.